Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:34

نان شکلاتی

نان شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  20 عدد

 شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

شکر 40 گرم

پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره 50 گرم

اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آرد حدود 400 گرم

زردۀ تخم مرغ برای روی نان 1 عدد

شکلات صبحانه  100 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

نیمی از شیر ولرم،یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه باقیمانده شیر، شکر، تخم مرغ، نمک، کره، وانیل و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکره بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.

اکنون قالب‌های مینی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و هر بار چانه‌هایی به وزن 23 گرم از خمیر بردارید.

آنها را به شکل توپ درآورید و در قالب قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا حجمشان افزایش یابد.

اکنون روی خمیر‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید و نان‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید .

همینکه نان‌‌ها خنک شدند، شکلات صبحانه را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده کوچک بریزید و داخل نان‌ها را با شکلات پر کنید.

برچسب ها: آموزش پخت انواع ناننان شکلاتیطرز تهیه نان شکلاتیمواد لازم برای تهیه نان شکلاتیپخت انواع نان شیرین تعداد بازديد: 1248 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است