Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:25

نان با چیا

نان با چیا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یک قرص نان 

دانه چیا 2 قاشق سوپخوری

آرد نان 500 گرم

مایه خمیرفوری 10 گرم

نمک 10 گرم

کره 50 گرم

آب 250 میلی‌لیتر(یک‌پیمانه)

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

دانه چیا را در یک چهارم پیمانه آب بخیسانید.

آن‌گاه آرد، مایه خمیر، نمک، کره، دانه چیا و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و در حدود 40 دقیقه کنار بگذارید.

حالا هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و خمیر را در قالب چربکرده لوف به اندازه 10×20×10 (عرض، طول و ارتفاع) قرار دهید و رویش را بپوشانید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود.

اکنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و نان را 10 دقیقه در فر بپزید.

سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و20 دقیقه دیگر نان را بپزید. اینک نان را روی پنجره فلزی خنک کنید.

یادآوری

* چنانچه خمیر هنگام ورز دادن خشک بود و به آب بیشتری نیاز داشت، کم کم به آن آب بیفزائید.

* چیا (chia) گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 می‌باشد.

برچسب ها: نانآشپزباشیشور و شیریننان با چیادستور تهیه نان با چیاروش تهیه نان با چیاطرز تهیه نان با چیاپخت نان خانگی تعداد بازديد: 1743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است