Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 15:15

نان کاکولی شهرکرد

نان کاکولی شهرکرد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد نان ...............به مقدار کافی

شیر.................۱ پیمانه

مایه خمیر فوری ...............۱ قاشق غذاخوری

شکر..............½ پیمانه

روغن مایع ..............½ پیمانه

مغز گردو ..............¼ پیمانه

تخم مرغ........ ۱ عدد

کشمش..............  ¼ پیمانه

زردچوبه........... ۱ قاشق چایخوری

نمک ..............¼ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ................۱ قاشق چایخوری

زیره سیاه ..............۱ قاشق چایخوری

رازیانه ...............۱ قاشق چایخوری

سیاه دانه ............ ۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم رومال

تخم مرغ..........    ۱ عدد

زعفران دم کرده .............به مقدار کافی

کنجد سیاه و سفید ..................به مقدار کافی

 

 

 

طرز تهیه

 برای تهیه نان کاکولی خوشمزه شهر کرد، گردو را ریز خردکنید. تابه‌ای را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن مایع و زردچوبه در آن بریزید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. زعفران دم کرده و شیر را اضافه کنید و صبر کنید شیر گرم شود.  تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید.

روغن مایع را به همراه خمیر مایه فوری، شکر، کشمش، گردو، رازیانه، زیره و سیاه دانه به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس مخلوط شیر را به تخم مرغ اضافه نمایید و هم بزنید.

آرد و نمک را الک کنید و کم کم  به شیر اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نچسبد. اضافه کردن آرد را در این مرحله متوقف کنید.

روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا حجمش ۲ برابر شود. خمیر را کمی ورز دهید تا هوای اضافه‌اش گرفته شود. از خمیر چانه‌های ۱۵۰ گری جدا کنید و هر چانه را با وردنه نازک باز کنید.

فر را با دامای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود. مواد رومال نان را با چنگال هم بزنید یکدست شود و سپس با نوک انگشت روی خمیر طرح بیندازید و با قلم مو مواد رومال را رویش بکشید.

 کف سینی فر را را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را در سینی بچینید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت، نان‌ها را روی پارچه نخی بگذارید تا کاملا خنک شوند.

برچسب ها: ناننان محلینان سنتیزعفرانگردوزیره سیاهزردچوبهکشمش تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟