Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 17:00

نان ادویه‌ای

نان ادویه‌ای

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 10 گرم

 

شکر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

آرد نان 600 گرم

 

روغن زیتون دو و یک دوم قاشق سوپخوری

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

نمک دریا 1 قاشق سوپخوری

 

کنجد برشته کرده 3 قاشق سوپخوری

 

زیره برشته کرده یک و یک دوم قاشق سوپخوری

 

پودر میخک برشته کرده  یک و یک دوم قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه:

 

 زرده تخم مرغ 2 عدد

 

آب 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

مایه‌خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه از آب را در ظرف مناسبی بریزید، روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد، روغن زیتون، عسل، نمک دریا، باقیمانده آب، مایه‌خمیر عمل آمده و یک قاشق سوپخوری از مخلوط کنجد، زیره و میخک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، روی کاسه را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.

اکنون خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به طول 70 سانتیمتر، رول نمائید و به شکل حلزونی بپیچید. خمیر را در سینی بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید.

اینک روی خمیر‌ها مخلوط زرده تخم‌مرغ و آب بمالید و مخلوط ادویه باقیمانده را رویشان بپاشید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، بپزید. 

 

برچسب ها: آموزش نانناننان ادویه‌اینان پر ادویهنان معطر تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است