Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:31

نان‌ پای‌گوشت

نان‌ پای‌گوشت

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر یک و یک دوم قاشق چایخوری

 

شکر 2 قاشق چایخوری

 

آب ولرم  در حدود یک و یک چهارم پیمانه

 

آرد نان 570 گرم

 

شیر خشک 2 قاشق چایخوری

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

زرده تخم مرغ برای روی نان 1 عدد

 

مواد لازم میانی:

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط

 

گوشت چرخکرده 280 گرم

 

فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

مایه‌خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه از آب ولرم را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر پف کند و تخمیر شود.

سپس آرد، شیر‌خشک و نمک را در کاسه بزرگ و مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

حالا مایه‌ خمیر عمل آمده ، روغن و تخم‌مرغ را درون آرد بریزید و کم‌کم باقیمانده آب را بیفزائید تا این مواد به شکل خمیر درآید. اکنون خمیر به‌دست آمده را روی سطح آردپاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. در این میان مواد میانی را آماده کنید و بگذارید خنک شود.

آن‌گاه خمیر را دو قسمت کنید و هر یک را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز نمائید.

سپس مایه میانی خنک شده را روی یکی از خمیر‌ها بریزید و در همه جا بطور یکسان پخش کنید. حالا خمیر را رول کنید و آن را در وسط خمیر دیگر قرار دهید.

اینک دو طرف خمیر را به نوار‌های یک سانتیمتری برش دهید و دو طرف خمیر را روی رول قرار گرفته در وسط خمیر بیاورید و به شکل حصیری ببافید.

اکنون خمیر بافته شده را به شکل نعل درآورید و روی سینی چربکرده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

حالا روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و آن را به مدت تقریبی 25-35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مایه میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس گوشت، چیلی، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

حالا رب گوجه‌فرنگی را افزوده و مخلوط کنید و قدری آب درون گوشت بریزید.

در تابه بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و آبش کشیده شود. اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه گوشتی خنک شود.

 

 

برچسب ها: ناننان‌ پای‌گوشتپای گوشتنان پایآشپزی با گوشت تعداد بازديد: 476 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است