Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:46

نان سفید برشی

نان سفید برشی

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 7 گرم

 

آب ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

شیرخشك 2 قاشق سوپخوری

 

شكر (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آب گرم 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

مایه خمیر، آب ولرم و شكر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد، نمك، شیرخشك و شكر (اضافی) را در كاسه بزرگی بریزید و در مركز آن حفره‌ای بسازید.

سپس مایه خمیر ور آمده، روغن و آب گرم را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده، بگذارید.

رویش را بپوشانید و یك ساعت، در جای گرم (محیط آشپزخانه) نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون هوای خمیر را با فشار دستتان بگیرید و روی سطح آرد پاشیده، یك دقیقه ورز دهید.

اینك سه‌چهارم از خمیر را در قالب چربكرده لوف به اندازه 9× 22 سانتیمتر بگذارید و از باقیمانده آن نوارگیس بافتی بسازید. سپس روی خمیر را قدری با آب مرطوب كنید و نوار بافته شده خمیر را رویش بگذارید.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون روی خمیر را با مخلوط تخم‌‌مرغ و شیر مرطوب كنید و نان را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: لوفناننان سفید برشینان برشینان سفید تعداد بازديد: 1827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است