Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:24

لقمه‌های پنیر و زیتون

لقمه‌های پنیر و زیتون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

ماست 2 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق سوپخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر 230 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ 1 عدد

کره نرم شده 125 گرم

آرد 450 گرم

مواد لازم میانی:

پنیر صبحانه 300 گرم

گردوی خرد کرده 100 گرم

شوید خرد کرده 4 قاشق سوپخوری

زیتون 15 عدد

زرده تخم‌مرغ برای روی خمیر

آشپزباشی - آرزو گنجی

ماست، ‌بیکینگ‌پودر، نمک، شیر، تخم‌مرغ و کره را با در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون به کمک چاقوی تیز خمیر را به شکل + برش دهید به گونه‌ای که به مرکز خمیر نرسد! آن‌گاه 4 گوشه خمیر به اندازه یک فندق درشت، از مایه میانی بگذارید و مطابق شکل آن را بپیچید.

اینک روی آنها را با پارچه سبکی بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. سپس روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و در مرکزشان زیتون بگذارید.

حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 185 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: غذای سالمآشپزباشیآرزو گنجیغذای سبکلقمه پنیر و زیتوننان پنیر و زیتونلقمه ی خوشمزهلقمه های صبحانه تعداد بازديد: 663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است