Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:43

چاپاتی عدس و اسفناج (هندی)

چاپاتی عدس و اسفناج (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد سفید 225 گرم

 

آرد نان 80 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم حدود 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط (150 گرم)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زیره‌ی آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

پودر خردل 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دال عدس (عدس قرمز) 100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

اسفناج رشته‌ای خردكرده 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

هر دو آرد و نمك را در كاسه‌ی بزرگی الك كنید و روغن را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده 10 دقیقه ورز دهید و در كاسه‌ی چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید.

حالا خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به قطر تقریبی 14 سانتیمتر باز كنید. مابین لایه‌های خمیر نایلون بگذارید تا به هم نچسبند و آنها را روی هم بچینید.

اكنون روی 8 دایره‌ی خمیر را با مواد میانی بپوشانید به گونه‌ای كه از اطراف خمیر حدود 1 سانتیمتر خالی بماند.

لبه‌های خمیر را با آب مرطوب كنید و با باقیمانده‌ی دایره‌های خمیر روی مواد میانی را بپوشانید و لبه‌های دو خمیر را خوب به هم بچسبانید.

حالا گریل برقی یا تابه‌ی چدنی را گرم كنید و چاپاتی‌های پر كرده را یكی‌یكی روی گریل بگذارید تا بپزد و برشته و طلائی رنگ شود. اینك چاپاتی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و گرم میل كنید.

روش تهیه‌ی مایه میانی: روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

سپس ادویه‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید تا عطرشان بلند شود.

آن‌گاه عدس شسته و آبرفته را همراه با آب مرغ به آن اضافه كنید و بدون گذاشتن در تابه، عدس را به مدت تقریبی 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آبش كشیده شود،

حالا اسفناج را بیفزائید و مخلوط كنید و همینكه این مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ناننانغذای هندیآشپزی هندیچاپاتی عدس و اسفناجچاپاتی عدسچاپاتی اسفناج تعداد بازديد: 1721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است