Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:30

نــان با گوجه‌فرنگی برشته

نــان با گوجه‌فرنگی برشته

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد نان 240 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آب  حدود 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری حدود 15 عدد

 

روغن زیتون برای روی نان  به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و مایه خمیر را همراه با 1 قاشق چایخوری از شكر و یك چهارم پیمانه آب ولرم، در كاسه كوچكی بریزید.

روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن به‌ وجود آید. اكنون مخلوط آرد، باقیمانده شكر، روغن زیتون و مایه خمیر ورآمده‌‌ را كاسه همزن برقی بریزید و با مفتول‌های مخصوص خمیر، اندكی هم بزنید.

حالا یك‌دوم پیمانه آب را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، به دست آید. سپس خمیر فراهم كرده را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

آن‌گاه خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید و رویش را با وردنه یا با دستتان تخت كنید. حالا روی سینی را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید. اینك گوجه‌فرنگی‌ها را روی خمیر بچینید و اندكی بفشارید تا به خمیر بچسبند!

سپس روی گوجه‌فرنگی‌ها، روغن زیتون بمالید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. نان گوجه‌فرنگی را همچنان كه گرم است میل كنید.

یادآوری: آرد نان را از فروشگاه‌های نان فانتزی تهیه كنید.

 

برچسب ها: نــان با گوجه‌فرنگی برشتهنان گوجه فرنکینان گوجهآموزش نان گوجه تعداد بازديد: 1419 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است