Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:05

نان گردو

نان گردو

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد نان 500  گرم

 

نمك  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 8 گرم (2 قاشق چایخوری)

 

آب ولرم 310 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن مایع (ذرت یا آفتابگردان) 2 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

گردو خرد كرده 75 گرم

 

تخم‌مرغ همزده  1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كنار بگذارید. مایه خمیر، آب، روغن مایع و عسل را با هم مخلوط كنید و همراه با 60 گرم از گردو درون آرد بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود نیم ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را در قالب چربكرده‌ گلدانی شكل قرار دهید. اكنون دوباره روی خمیرها را با سلیفون چربكرده، بپوشانید و در حدود 45 دقیقه‌ی دیگر، كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.

اینك روی خمیرها، تخم‌مرغ بمالید و باقیمانده‌ گردو را رویشان بپاشید. سپس نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بپزید.

 

 

برچسب ها: انواع نانناننان گردونان با گردوپخت نانآشپزی با گردو تعداد بازديد: 779 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است