Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:37

نان سيب‌زمینی و قارچ

نان سيب‌زمینی و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای يك  قرص نان

شير 250 میلیليتر (يك پيمانه)

شكر 1 قاشق چايخوری

پودر مايه خمير 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ  4 عدد

كره 150 گرم

سيب‌زمینی پخته و رنده كرده 200 گرم

پياز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری

نمك يك و يك‌دوم قاشق چايخوری

پاپريكا 1قاشق چايخوری

فلفل سياه  يك‌چهارم قاشق چايخوری

قارچ خرد كرده و تفت داده 200 گرم

گردوی خرد كرده 50 گرم

آرد حدود 450 گرم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

شير، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها، كره، سيب‌زمینی، پياز‌داغ، نمك، پاپريكا، فلفل سياه، قارچ، گردو و مايه خمير را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا آرد را كم‌كم بيفزائيد تا خمير مناسبی حاصل شود. اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذاريد.

رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت در جای گرم نگه داريد تا حجمش افزايش يابد. اينك خمير را در قالب چربكرده به گنجايش 2 ليتر قرار دهيد و30 دقیقه ديگر كنار بگذاريد تا دوباره حجم خمير افزايش يابد.

آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و نان را به مدت تقریبی40 -50 دقيقه، بپزيد. حالا نان را از فر درآوريد و پس از 10 دقيقه، آن را از قالب جدا كنيد و روی پنجره سیمی بگذاريد تا خنك شود.

برچسب ها: انواع نانآشپزباشیآرزو گنجینان سیب زمینی و قارچنان های شور تعداد بازديد: 1230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است