Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:04

نان‌های كوچك فانتزی | طرز تهیه نان فانتزی

نان‌های كوچك فانتزی | طرز تهیه نان فانتزی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

نان‌های كوچك فانتزی 

مواد لازم:

پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

شكر 1 قاشق سوپخوری

آب ولرم یك چهارم پیمانه (60 میلیلیتر)

آرد كامل گندم 185 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

كرهی نرم 45 گرم

دوغ بینمك سه چهارم پیمانه (180 میلیلیتر)

آرد سفید 115 گرم

زرده‌ی تخم مرغ1 عدد

آشپزباشی - ليلا آياني صفت

طرز تهیه نان فانتزی

پودر مایه خمیر، شكر و آب را در كاسهای بریزید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال و حبابهائی روی آن ظاهر شود. آنگاه آرد كامل و نمك را در كاسهای بریزید و مایه خمیر عمل آمده، كره و دوغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد سفید را بتدریج افزوده و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا بافت آن صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را درون كاسهی چربكردهای بگذارید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

بعد خمیر را وزن كنید و به 3 قسمت مساوی تقسیم كنید. هر قسمت را به شكل لولهای در آورید و هر یك را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید. حالا هر تكه از خمیر را به شكل بیضی در آورید و با كمی فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

اكنون روی خمیر را با زرده‌‌ی تخم مرغ به وسیله‌ی قلم‌مو مرطوب كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها بپزد و طلائی رنگ شود.

برچسب ها: نان فانتزیآموزش نان فانتزیسایت آشپزیطرز تهیه نان فانتزینحوه پخت نان فانتزی تعداد بازديد: 6638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است