Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 آذر 1399 - 04:56

نان چیلی و گشنیز (هندی)

نان چیلی و گشنیز (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 450 گرم

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل چیلی تازه و خرد كرده 2 عدد

 

برگ گشنیز خرد كرده 15 گرم

 

كره‌ی آبكرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

آرد، شكر، نمك و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، مخلوط تخم‌مرغ و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

آن‌گاه وسط خمیر حفره‌ای ایجاد كنید و روغن را درون این حفره‌ بریزید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود.

سپس روی خمیر را با نایلون محافظ بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید و رویش را اندكی تخت كنید.

رویشان را بپوشانید و 10-15 دقیقه استراحت دهید. اكنون هر یك از خمیرها را به قطر 12/5 سانتیمتر باز كنید و یك‌طرف خمیر را به شكل اشك درآورید.

سپس فلفل و گشنیز را با هم مخلوط كنید و روی خمیرها بپاشید و قدری فشار دهید تا به خمیر بچسبد.

اینك خمیرها را یكی‌یكی روی گریل برقی چربكرده یا تابه‌ی چدنی چربكرده بپزید و همچنان كه گرم است رویشان كره بمالید و گرم نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش نانآشپزی هندینان چیلی و گشنیزنان چیلینان گشنیزنان سبزینان هندیدستور نان تعداد بازديد: 905 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است