Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:58

نان با مغز نارگیل و شیر عسلی

نان با مغز نارگیل  و شیر عسلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 عدد

آرد نان۶۶۰ گرم

مایه خمیر ۱۰ گرم

بهبود دهنده ۳ گرم

شکر ۱۲۰ گرم

کره ۸۰ گرم

شیر 250 میلی لیتر (یک پیمانه)

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۳ عدد

مواد لازم میانی:

پودر نارگیل ۲۰۰ گرم

شیر عسلی۱۰۰ گرم

مواد لازم رویه:

زرده تخم مرغ یک عدد

روغن مایع یک قاشق چایخوری

محلول زعفران  یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر یک قاشق سوپخوری

کنجد یا تخم خرفه به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

آرد، مایه خمیر و بهبود دهنده را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه شکر،کره، شیر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شده و مایه گرم شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا  مخلوط آرد را کم کم به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر را ورز دهید و آن را در کاسه چربکرده بگذارید. روی کاسه را بپوشانید و در حدود یک ساعت خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

یک ظرف کاملا گود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و خمیر را در ظرف بگذارید و روی ظرف را با سلفون کاملا بپوشانید.

اینک خمیر را به چانه های ۴۰ گرمی تقسیم کنید و وسط هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را جمع کنید تا به شکل توپ درآید.

سپس خمیرهای پر کرده را در قالب دارای کاغذ روغنی بچینید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش پیدا کند.

حالا روی خمیرها از مواد رویه بمالید و اندکی کنجد یا تخم خرفه بپاشید و نان‌ها را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: پودر نارگیل و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را به جز کنجد و تخم‌ خرفه با هم مخلوط کنید.

یادآوری: برای ترد شدن کف نان‌ها می‌توانید هنگام پختن نان، ظرف آبی را کف فر بگذارید.

برچسب ها: آموزش انواع ناننان شیرینآشپزباشینان پزیآرزو مقدمنان شیرعسلینان با مغز نارگیل و شیرعسلیطرز تهیه نان با مغز نارگیل و شیر عسلیمواد لازم برای تهیه نان با مغز نارگیل تعداد بازديد: 2002 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است