Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:17

بستنی با براده‌های شكلات | روش تهیه بستنی

بستنی با براده‌های شكلات | روش تهیه بستنی

shooroshirin7

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه بستنی با براده‌های شكلات به مواد زیر نیاز است:

شیر  1 لیتر (4 پیمانه)

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

 شكر  75 گرم

 

تخم‌مرغ  5 عدد درشت

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته  90 گرم

 

شكلات خردكرده  125 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

به منظور تهیه بستنی با براده‌های شكلات، شیر، پوست لیمو و نیمی از شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

آن‌گاه آن را بجوشانید و بعد صاف كنید. حالا تخم‌مرغ‌ها و باقیمانده شكر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود.

 سپس به تدریج مخلوط شیر را به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و مایه فراهم‌‌كرده را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود.

 اكنون صبر كنید مایه خنك شود و بعد آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.

حالا مایه بستنی را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و بعد از 20 دقیقه، خامه فرم گرفته و شكلات را به آن بیفزائید و 20 دقیقه دیگر دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود.

 اینك بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنی شکلاتیبستنیدسر شکلاتیانواع بستنیبستنی با براده‌های شكلات تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است