Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 آذر 1398 - 12:04

بستنی ترکیه‌ای

بستنی ترکیه‌ای

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 زرده تخم مرغ 6 عدد

 

شکر 70 گرم

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

شیر گرم 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

خامه فرم گرفته یک و سه چهارم پیمانه

 

قیسی خرد کرده 90 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه شیر را کم‌کم بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را 10 دقیقه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و پیوسته هم بزنید.

سپس روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت، در یخچال نگه دارید تا مایه، کاملا سرد شود. اکنون خامه و قیسی را به مایه بستنی افزوده و مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب کروی شکل، (که بهتر است جنسش استیل باشد) به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و به مدت تقریبی 12 ساعت در فریزر نگه دارید تا بستنی آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: بستنیانواع بستنیبستنی ترکیه‌ایبستنی ترکیبستنی بدون ثعلب تعداد بازديد: 1121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است