Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:47

بستنی با سس بادام زمینی

بستنی با سس بادام زمینی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه بستنی با سس بادام زمینی:

 

بادام زمینی 75 گرم

كرهی بادام زمینی 25 گرم

عسل 30 میلیلیتر

شكر قهوهای  30 گرم

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

بستنی وانیلی 500 گرم

 

 

طرز تهیه بستنی با سس بادام زمینی:

ابتدا بادام زمینیها را خرد كنید و در فر قرار دهید تا برشته شده و كمی رنگ آنها طلائی شود. كرهی بادام زمینی ، عسل و شكر قهوهای را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در آخر بادام زمینی را افزوده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا كمی خنك شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید. داخل ظرفهای مخصوص بستنی مقداری بستنی وانیلی بریزید و با سس بادام زمینی روی بستنی را تزئین و سرو كنید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش بستنی و دسرهای سرد

یادآوری: در صورت تمایل میتوانید از شكر كارامل شده نیز برای تزئین بستنی استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیطرز تهیه بستنیطرز تهیه بستنی با کرم بادام زمینیبستنی بادام زمینی تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است