Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:43

بستنی نارگیل با سس توت‌فرنگی

بستنی نارگیل با سس توت‌فرنگی

shooroshirin7

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شیر نارگیل  1 لیتر

 

شكر  250 گرم

 

اسانس نارگیل  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 175 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس توت‌فرنگی

 

توت فرنگی  500 گرم

 

پودر شكر 3 قاشق سوپخوری

 

اسانس توت‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

شیر نارگیل را همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

 آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و اسانس و پودر نارگیل را به آن بیفزائید و بگذارید كاملاً سرد شود.

حالا مایه فراهم‌‌ كرده را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید تا سفت شود. اكنون بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.

هنگام میل كردن روی بستنی را با سس توت‌فرنگی و پودر نارگیل بیارائید.

روش تهیه سس توت‌فرنگی: همه مواد را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا توت‌فرنگی پوره شود. آن‌گاه سس را صاف كنید.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

برچسب ها: آموزش بستنیدسر توت فرنگیانواع بستنیبستنی نارگیل با سس توت‌فرنگیبستنی میوه ایدسر نارگیلی تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است