Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

بستنی با روكش شكلات

بستنی با روكش شكلات

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

 شكلات صورتی رنگ حدود 250 گرم

 

شكلات لیموئی حدود 250 گرم

 

شكلات سبزرنگ حدود 250 گرم

 

بستنی توت‌فرنگی به میزان لازم

 

بستنی پسته به میزان لازم

 

بستنی وانیلی یا لیموئی به میزان لازم

 

پودر ژله دلخواهتان 1 بسته 100 گرمی

 

آب جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب سیلیكونی دلخواهتان را به گنجایش تقریبی (هر كدام) یك دوم پیمانه، با شكلات بپوشانید و قالب را 5 دقیقه، در فریزر قرار دهید. آن‌گاه قالب را از فریزر درآورید و دوبار دیگر، داخل قالب را با شكلات بپوشانید.

سپس داخل شكلات صورتی رنگ را با بستنی توت‌فرنگی، داخل شكلات لیموئی و شكلات سبزرنگ را با بستنی وانیلی و بستنی پسته‌ای پر كنید و قالب را نیم ساعت در فریزر نگه دارید.

حالا قالب را از فریزر درآورید و روی بستنی را با شكلات‌های همرنگ رنده كرده بپوشانید. اكنون قالب را دوباره در فریزر بگذارید تا بستنی كاملا سفت شود (حدود سه ساعت). اینك بستنی را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید پودر ژله را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و آب سرد را به آن بیفزائید. آن‌گاه ژله را در قالب مناسبی (مانند جعبه باقلوا) بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد.

سپس ژله را به مكعب‌های كوچك ببرید و با بستنی مخلوط كنید و بعد در قالب بریزید.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنی با روكش شكلاتبستنی شکلاتیبستنی فانتزیبستنی تعداد بازديد: 415 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است