Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 18 آذر 1398 - 01:00

بستنی یخی لیمو

بستنی یخی لیمو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

شكر 267 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده از 3 عدد لیمو

 

آب 650 میلی‌لیتر (حدود دو و دو‌سوم پیمانه)

 

آبلیموی تازه 240 میلی‌لیتر (حدود 1 پیمانه)

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

شكر و پوست لیمو را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را روشن كنید تا كاملاً مخلوط شوند. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف در دار بریزید و به مدت 2 ساعت كنار بگذارید.

حالا آب و مخلوط شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.

اكنون آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. سپس آن را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید، آن را روشن كنید تا بستنی سفت شود.

اینك بستنی لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و یك شب در فریزر نگه دارید تا قابل مصرف شود.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

برچسب ها: انواع بستنیبستنی یخیبستنی لیموییبستنی یخی لیموانواع بستنی یخی تعداد بازديد: 736 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است