Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:42

بستنـی ماست

بستنـی ماست

shooroshirin1

0 0

سخت

8 نفر

مواد مورد نیاز

شیر پرچرب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 200 گرم

 

ثعلب 5 گرم

 

ماست چكیده 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه مخلوط شكر و ثعلب را به شیر بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا شكر حل شود.

بعد بگذارید قدری خنك شود. اكنون این مایه را در ظرف مناسبی كه بهتر است فلزی باشد، بریزید و در فریزر قرار دهید تا اندكی سرد شود. حالا ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و دوباره در فریزر قرار دهید.

سپس هر 2 ساعت یكبار بستنی را از فریزر درآورید و با قاشق هم بزنید. این كار را 4 بار تكرار كنید تا بستنی ببندد و سفت شود. اینك بستنی را یك شب در فریزر نگه دارید تا آماده‌ مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیانواع بستنیطرز تهیه بستنیمواد اولیه بستنیبستنـی ماست تعداد بازديد: 623 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است