Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:49

بستنــی راكی رُد

بستنــی راكی رُد

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 50 گرم

 

خامه صبحانه 450 میلی‌لیتر

 

شیر 150 میلی‌لیتر

 

شكلات سیاه خرد كرده 100 گرم

 

شكلات شیری خرد كرده  100 گرم

 

مارش مالوی خرد كرده 100 گرم

 

گردوی برشته و خرد كرده 100 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

زرده‌های تخم‌مرغ، وانیلین و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آن‌گاه خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا این مخلوط را كم‌كم به زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ بیفزائید و آن را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا كاسترد غلیظ شود.

سپس روی كاسترد را بپوشانید و پس از خنك شدن در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون هر دو شكلات، مارش‌مالو و گردو را به كاسترد بیفزائید و مخلوط فراهم كرده را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید.

اینك دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. آن‌گاه بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و دست‌كم 5 ساعت در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.    

 

برچسب ها: آموزش بستنیطرز تهیه بستنیمواد اولیه بستنیبستنــی راكی رُدبستنــیبستنــی راكی تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است