Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 آذر 1398 - 11:45

بستنی طالبی

بستنی طالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

زرده تخم‌مرغ 6 عدد

شکر100 گرم

پوره طالبی1 پیمانه

خامه صبحانه 300 میلی‌لیتر

آشپزباشی - آرزو گنجی

زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبک شود. آن‌گاه پوره طالبی و خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

سپس‌آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک شود. اکنون مایه فراهم کرده را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

و بعد آن را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و دستگاه را روش کنید تا بستنی ببندد و سفت شود.

اینک بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید.

تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه می‌توانید اندکی رنگ سبز به بستنی بیفزائید.

برچسب ها: انواع بستنیآشپزباشیآرزو گنجیبستنی خوشمزهبستنی طالبیبستنی سازیدسر خنک تابستانی تعداد بازديد: 928 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است