Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 09:12

بستنی نعنا

بستنی نعنا

shooroshirin7

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ  6 عدد

 

شكر 100 گرم

 

خامه ساده 500 میلی‌لیتر (دو پیمانه)

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكلات رنده‌كرده 150 گرم

 

اسانس نعنا یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود. آن‌گاه خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید و كم‌كم به مخلوط تخم‌مرغ بیفزائید.

 سپس این مایه را به ظرف شیر برگردانید، روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا مایه فراهم‌كرده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.

اكنون شكلات و اسانس نعنا را به مایه بیفزائید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید تا سفت شود.

 حال بستنی را به ظرف مناسبی منتقل كنید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.

یادآوری: برای نگهداری بستنی خانگی بهتر است از ظروف فلزی استفاده شود.

برچسب ها: انواع دسرآموزش بستنیبستنیآموزش دسرانواع بستنیبستنی نعنادسر نعنا تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است