Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 07:28

بستنی پسته و آناناس

بستنی پسته و آناناس

shooroshirin

0 0

آسان

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آناناس تازه............. 2 عدد متوسط

شکر دانه ریز.............  50 گرم

خامة شیرین شده و فرم گرفته.............  300 گرم

پستة خرد کرده.............. 50 گرم

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

 

روش‌تهیه

یکی از آناناس‌ها را از درازا نصف کنید و به کمک قاشق داخلش را خالی نمائید. آن‌گاه آناناس خالی کرده را در فویل بپیچید و در یخچال نگه دارید. سپس میوة‌ هر دو آناناس را خرد کنید و 300 گرم از آن را پوره نمائید. حالا پورة‌ آناناس را با شکر مخلوط سازید و این مخلوط را در سطل دستگاه بستنی ساز بریزید. اکنون دستگاه را روشن کنید و پس از 20 دقیقه خامه و پسته را بیفزائید. اینک دوباره دستگاه را روشن کنید تا بستنی غلیظ شود. آن‌گاه بستنی را از دستگاه جدا کنید و 175 گرم میوة خرد کردة آناناس را به آن بیفزائید. حالا بستنی را در ظرف مناسبی بریزید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید تا آمادة مصرف شود. اکنون می‌توانید اسکوپ‌های بستنی پسته و آناناس را در آناناس خالی قرار دهید و با حلقه‌های لیمو و میوه بیارائید.

 

 

خواص آناناس

آناناس یک منبع مهم از فواید سلامتی متعدد است که همانطور که در بخش سلامت نمناک گفته شده است شامل بروملین، پروتیین، کربو هیدرات ها، شکر، و فیبر رژیمی حلال و محلول در آن است. ویتامین های موجود در این میوه ها شامل ویتامین A، ویتامین C، بتا کاروتن، تیامین، ویتامین B5 (پنتونیک اسید)، ویتامین B6، و اسید فولیک هستند.

برچسب ها: بستنیبستنی پسته و آناناسطرز تهیه بستنی خانگیخواص آناناس تعداد بازديد: 100 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟