Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:26

بستنی پسته

بستنی پسته

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

اسانس هل چند قطره

 

شكر ‌ریز 75 گرم

 

خامه كم‌چرب 300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

خامه پر چرب 300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

پسته خرد كرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

زرده‌های تخم‌مرغ را با هل و 50 گرم از شكر با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شوند. آن‌گاه هر دو خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

سپس نیمی از پسته را همراه با باقیمانده شكر به خامه بیفزائید و بگذارید شكر حل شود. حالا آن را كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

اكنون مایه فراهم كرده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون باقیمانده پسته را به مایه فراهم‌كرده بیفزائید و آن را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید.

دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. حالا بستنی را در ظرف مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و دست‌كم 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یكبار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این‌كار را آن‌قدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیانواع بستنیطرز تهیه بستنیبستنی پستــهبستنی با پستــه تعداد بازديد: 598 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بستنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است