Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:38

بستنی پسته و آناناس

بستنی پسته و آناناس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آناناس تازه  2 عدد متوسط

شکر دانه ریز  50 گرم

خامه شیرین شده و فرم گرفته  300 گرم

پسته خرد کرده 50 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

یکی از آناناس‌ها را از درازا نصف کنید و به کمک قاشق داخلش را خالی نمائید. آن‌گاه آناناس خالی کرده را در فویل بپیچید و در یخچال نگه دارید.

سپس میوه هر دو آناناس را خرد کنید و 300 گرم از آن را پوره نمائید. حالا پورة‌ آناناس را با شکر مخلوط سازید و این مخلوط را در سطل دستگاه بستنی ساز بریزید.

اکنون دستگاه را روشن کنید و پس از 20 دقیقه خامه و پسته را بیفزائید. اینک دوباره دستگاه را روشن کنید تا بستنی غلیظ شود.

آن‌گاه بستنی را از دستگاه جدا کنید و 175 گرم میوه خرد کرده آناناس را به آن بیفزائید. حالا بستنی را در ظرف مناسبی بریزید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.

اکنون می‌توانید اسکوپ‌های بستنی پسته و آناناس را در آناناس خالی قرار دهید و با حلقه‌های لیمو و میوه بیارائید.

برچسب ها: بستنیبستنی پستهدسر شیرینآشپزباشیافسانه ظروفیبستنی خوشمزهبستنی آناناسبستنی پسته و آناناس تعداد بازديد: 969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است