Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:25

بستنی قهوه

بستنی قهوه

shooroshirin7

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

زرده تخم‌‌مرغ  6 عدد

 

شكر  250 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

پودر قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته 500 گرم

 

دانه قهوه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

در ظرف مناسبی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود.

آن‌گاه شیر و قهوه را بجوشانید و به تدریج به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید. حالا مایه فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید، روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود. اكنون مایه بستنی – كاسترد – را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه خامه فرم گرفته را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید تا سفت شود.

اینك بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت 5 ساعت در فریزر قرار دهید. می‌توانید بستنی را با دانه‌های قهوه تزئین كنید.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیآموزش دسرانواع بستنیدسر قهوهدسر خنکبستنی قهوه تعداد بازديد: 1472 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است