Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:04

بستنی گلابی با پرتقال يا ليمو

بستنی گلابی با پرتقال يا ليمو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

بستنی گلابی با پرتقال یا لیمو

شیر 250 میلیلیتر

زردههای تخممرغ  5 عدد

شكر  100 گرم

گلابی پورهكرده  450 گرم

آب پرتقال یا لیمو  80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)

خامه‌ی فرم گرفته  300 گرم

 

طرز تهیه بستنی گلابی با پرتقال یا لیمو

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنید و با همزندستی بزنید تا رنگ آن روشن و كاملاً سبك شود. آنگاه زردهها را به شیر بیفزائید و خیلی سریع هم بزنید. در حدود دو دقیقه هم روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه كمی غلظت پیدا كند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل آب سرد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با همزن برق بزنید. بعد ظرف را از داخل آب خارج كنید و پس از افزودن پورهی گلابی و خامهی فرم گرفته، آن را مخلوط كنید. اكنون بستنی را داخل قالب لوف به اندازهی 10 در 25 سانتیمتر بریزید و در فریزر قرار دهید. بعد از پنج تا شش ساعت بستنی آماده است.

روش تهیهی پورهی گلابی؛ گلابی‌ها را پوست بگیرید و قسمت سفت آن را جدا كنید. سپس آن را خرد نمائید و همراه با آب پرتقال یا لیمو، در مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را به مدت دو دقیقه روشن كنید.

برچسب ها: بستنیطرز تهیه بستنیبستنی گلابیطرز تهیه بستنی گلابی تعداد بازديد: 1511 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است