Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:27

بستنـی با مارسیپان و آلو

بستنـی با مارسیپان و آلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خمیر مارسیپان 400 گرم

 

بستنی وانیلی 250 میلی‌لیتر

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه كمپوت آلو

 

آلو قرمز 3 عدد

 

شكر ریز 25 گرم

 

آب 75 میلی‌لیتر (حدود یك‌سوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

خمیر مارسیپان را با وردنه، روی سطح پودر شكر پاشیده به اندازه 23×45 سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 12 سانتیمتر دایره‌هائی از آن درآورید.

آن‌گاه روی هر دایره یك قاشق سوپخوری بستنی بگذارید. لبه‌های خمیر را روی هم تا كنید و كاملاً به هم بچسبانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

سینی را یك شب در فریزر نگه دارید. اكنون گریل فر را روشن كنید و 1-2 دقیقه، بسته‌‌های مارسیپان و بستنی را زیر گریل قرار دهید تا لبه‌های خمیر مارسیپان طلائی رنگ شود.

اینك بسته‌های بستنی و مارسیپان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با كمپوت آلو میل كنید.

روش تهیه كمپوت آلو: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید آلو بپزد.

 

برچسب ها: آموزش بستنیطرز تهیه بستنیبستنـیبستنـی با مارسیپانبستنـی با آلوانواع بستنـی تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است