Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:46

بستنی سیب

بستنی سیب

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 کشمش شسته 50 گرم

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

سیب سبز (خرد کرده) 500 گرم

 

آب 100 میلی لیتر

 

شکر 200 گرم

 

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

شیر 200 میلی لیتر

 

خامه فرم گرفته 450 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

کشمش را در آب پرتقال بخیسانید و سیب را همراه با آب و نیمی از شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود. سپس سیب را پوره کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها را با باقیمانده شکر مخلوط کنید و آن را به آرامی درون شیر گرم کرده بریزید و 2 دقیقه روی حرارت نگه دارید. اکنون این مخلوط را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

حالا کشمش، سیب پوره کرده و خامه فرم گرفته را به مخلوط شیر بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه مایه فراهم کرده را در سطل دستگاه بستنی ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بستنی آماده شود.

بعد آن را 6 ساعت در فریزر بگذارید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیانواع بستنیبستنی سیببستنی با طعم سیب تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است