Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 15:11

بستنی رولی

بستنی رولی

shooroshirin

0 0

متوسط

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خامه پر چرب: نصف پیمانه

شیر کامل: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

بیسکویت کرمدار : 2 عدد

طرز تهیه

قبل از هر چیز لازم است لوازم مورد استفاده در رول کردن بستنی از قبیل سینی، کاردک و چاقو را در فریزر قرار دهید تا خنک شوند. بهتر است از دو ساعت قبل این کار را انجام دهید.

اکنون مایه بستنی رولی را تهیه کنید. سه ماده اولیه یعنی خامه، شیر و شکر را داخل قابلمه کوچک بریزید.

آن را روی شعله متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید و دست از هم زدن بر ندارید.

بعد از چند دقیقه که مایه بستنی رولی شروع به جوشیدن کرد آن را به کاسه ای منتقل کنید و 20-30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شود.

وقتی مایه بستنی خنک شد، بیسکویت اوریو را داخل آن بیندازید تا به مایه آغشته شود. حالا همه محتویات کاسه را روی سینی یخ کرده بریزید. به کمک دو کاردک بیسکویت ها را خرد و همزمان به سرعت با مایه مخلوط کنید.

در این مرحله مدام باید مواد را به وسط سینی بکشید و با کاردک ها بکوبید.

در پایان  مایه را به صورت یک لایه نازک روی سینی پخش کنید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

بستنی های رولی را با انبر از روی سینی بردارید و داخل کاسه یا ظرف مخصوص بستنی بچینید.

روی بستنی رولی را با اسپری خامه یا خامه فرم گرفته، میوه یا مغزهای دلخواه تزیین کنید.

برچسب ها: دسربیسکویتبستنیخامهدسر تابستانیشیر تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است