Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:46

بستنی سرخ شده | طرز تهیه بستنی سرخ شده

بستنی سرخ شده | طرز تهیه بستنی سرخ شده

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه بستنی سرخ شده به مواد زیر نیاز است:

بستنی وانیلی 1 كیلوگرم

 

آرد ذرت 100 گرم

 

آرد سوخاری 300 گرم

 

روغن مایع نیم لیتر

 

مواد لازم برای خمیر

 

شیر نیم لیتر

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 350 گرم

 

مواد لازم برای سس كارامل

 

كره 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 25 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

برای تهیه بستنی سرخ شده بستنی‌ها را به صورت توپی و به اندازه‌ نارنگی درآورید. حالا بستنی‌های توپی را ابتدا در آرد ذرت بعد در خمیر و سپس در آردسوخاری بزنید و بگذارید كاملاً یخ بزند.

 آن‌گاه در روغن فراوان و داغ آن را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. سپس آن را با سس كارامل میل نمائید.

روش تهیه‌ خمیر: شیر، تخم‌مرغ و آرد را مخلوط كنید تا خمیر نرمی مانند خمیر پن كیك تهیه شود.

روش تهیه‌ سس كارامل: كره را در تابه گرم كنید شكر قهوه‌ای را در آن تفت دهید، آب، خامه و آرد ذرت به آن بیفزائید. سپس سس را تا داغ است، روی بستنی بریزید.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیشیرینی پزیانواع بستنیطرز تهیه بستنیمواد اولیه بستنیآشپزباشیدستور بستنیبستنی سرخ شده تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است