Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:19

شیرینی زعفرانی

شیرینی  زعفرانی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 500 گرم شیرینی

روغن جامد 150 گرم

آرد 230 گرم

آرد برنج 70 گرم

تخم مرغ  1 عدد

پودر شکر 70 گرم

شیر  100 میلی لیتر

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

شکلات شیری آبکرده برای تزئین به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی

روغن، آرد و آرد برنج را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، پودر شکر، شیر، وانیلین و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید.

حالا هر دو مایه را با هم مخلوط کنید ولی مراقب باشید که آن را زیاد هم نزنید! اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره دار بریزید و هربار گل‌هائی از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، نیمی از آن را با شکلات آبکرده بیارائید.

برچسب ها: انواع شیرینیشیرینی زعفرانیآشپزباشیسعید بابارحیمی تعداد بازديد: 1400 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است