Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 21:59

کوکی زبرا

کوکی  زبرا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کره نرم  180 گرم

پودر شکر  120 گرم

زرده تخم‌مرغ   2 عدد

وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری

آرد  270 گرم

آرد ذرت 20 گرم

مواد لازم برای تهیه خمیر شکلاتی:

کره نرم 60 گرم

پودر شکر 40 گرم

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

آرد  75 گرم

پودر کاکائو  20 گرم

قهوه آسیاب‌کرده  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.

حالا خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4-5 میلی‌متر باز کنید و لوله‌هائی از خمیر شکلاتی بسازید و آنها را با فاصله از یکدیگر، روی خمیر باز کرده قرار دهید.

آن‌گاه روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و وردنه بکشید تا خمیر‌ها به هم بچسبند. اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

سپس شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی  خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

روش تهیه خمیر شکلاتی:  کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، پودر کاکائو و قهوه را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.

برچسب ها: آشپزباشیلیلا آیانی صفتطرز تهیه کوکیکوکی زیراشیرینی زبرا تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است