Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:07

كوكيز شكلات و كارامل

كوكيز شكلات و كارامل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 35-40 عدد

كره نرم شده 125 گرم

شكر 50 گرم

شكر قهوه‌ای 60 گرم

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوری

تخم‌مرغ 1عدد

آرد 230 گرم

نمك 1 پينچ

بيكينگ‌سودا يك‌دوم قاشق چايخوری

شكلات چیپسی 80 گرم

سس كارامل1 قاشق سوپخوری

بيسكويت خرد كرده 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره، شكر و شكر قهوه‌ای را در كاسه همزن برقی بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه وانيل و تخم‌مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس مخلوط الك كرده آرد، نمك و بيكينگ‌سودا را افزوده و مخلوط سازيد. حالا شكلات چیپسی، سس كارامل و بيسكويت را بيفزائيد و مخلوط نمائيد.

اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از اين مخلوط برداريد و آن را با فاصله از يكديگر، در سینی شيرینیپزی قرار دهيد. اينك شيرینی را به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: انواع شیرینیانواع کوکیزآشپزباشیمهدیس رحیمیانکوکیز شکلات و کارامل تعداد بازديد: 797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است