Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:03

کوکی قندی لیمو

کوکی قندی لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد:

كره نرم شده ١٢٠ گرم

پوست ليمو (رنده کرده) ٢ قاشق چایخوری

شكر دانه ريز ٢ قاشق سوپخوری

آرد سفيد 150 گرم

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

شكر قهوه ای دانه درشت به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

كره، پوست ليمو و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد و آرد برنج را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده اندکی ورز دهید و بعد آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید. حالا خمیر باز کرده را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید و رویشان شکر قهوه‌ای بپاشید.

اینک کوکی لیمو را 20 دقیقه دیگر، در یخچال نگه دارید و بعد آن را به مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید. کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیکوکیآشپزباشیمحیا ربیعیطرز تهیه کوکیکوکی قندیکوکی لیموکوکی قندی لیموکوکی خوشمزه تعداد بازديد: 1669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است