Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 تیر 1398 - 17:06

شيرینی هلالی وانیلی

شيرینی هلالی وانیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

كره نرم شده   ١١٥ گرم

پودر شكر ٣ قاشق سوپخوری

آرد  150 گرم

وانيل شكری ١ قاشق چایخوری

شكلات شيری برای تزئین ٥٠ گرم

پودر پسته برای تزئین  به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مایه فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا آن را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل هلال، روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید.

اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید. اکنون قسمتی از هر شیرینی را در شکلات آبکرده بزنید و رویش پسته بپاشید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیمحیا ربیعیشیرینی هلالیشیرینی وانیلی تعداد بازديد: 487 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است