Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:41

کوکی شكلات و مارشمالو

کوکی شكلات و مارشمالو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 14 عدد

كره نرم  125 گرم

شكر قهوه‌ای 165 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد 260 گرم

پودر كاكائو  25 گرم

مارشمالو 58 عدد

مارمالاد توت‌فرنگی  80 گرم

شكلات شيری 380 گرم

روغن جامد (كره كاكائو) 1قاشق سوپخوری

شكلات سفيد برای تزئين در صورت تمايل

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد و پودر كاكائو را در 2 نوبت به مایه فراهم كرده افزوده و مخلوط سازيد تا خمير مناسبی به دست آيد.

حالا خمير به دست آمده را روی سطح آرد پاشيده، اندکی ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را در کیسه نايلونی قرار دهيد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد.

اينك خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 6 سانتيمتر قالب بزنيد.

خميرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شيرینی پزی بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

اكنون مارشمالو را از وسط نصف كنيد و هر قسمت را روی نیمی از بيسكويت‌ها بگذاريد و 2 دقیقه ديگر، در فر قرار دهيد تا مارشمالو‌ها اندکی آب شوند.

روی باقيمانده بيسكويت‌ها، قدری مارمالاد بماليد و بعد بيسكويت‌ها را دو تا دوتا بهم بچسبانيد و آنها را كنار بگذاريد تا اندکی سفت شوند.

اكنون شكلات شيری و روغن جامد را در كاسه مناسبی بريزيد و شكلات را به روش بن‌ماری آب كنيد. آن‌گاه بيسكويت‌ها را درون شكلات بغلتانيد و در صورت دلخواه، با شكلات سفيد بيارائيد.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانطرز تهیه کوکیکوکی شکلات و مارشمالوکوکی شکلاتی تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است