Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:09

کیک موز با سس باتراسکاچ

کیک موز با سس باتراسکاچ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره 150 گرم

شکر قهو‌ه‌ای 150 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

موز پوره کرده 400 گرم

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

کشمش 60 گرم

مواد لازم برای تهیه سس باتراسکاچ:

کره 70 گرم

شکر قهوه‌ای  100 گرم

خامه صبحانه 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمائید. آن‌گاه کره، شکر قهوه‌ای و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس موز، آرد و بیکینگ‌پودر را به این مایه افزوده و مخلوط سازید.

حالا کشمش را بیفزائید و مواد را فقط و در حد مخلوط شدن، هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 - 60 دقیقه، در فر بپزید.

کیک را از قالب خارج کنید و آن را  با خامه و سس باتراسکاچ بیارائید.

روش تهیه سس باتراسکاچ: کره، شکر و خامه را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود. پس از 2دقیقه، سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

برچسب ها: کیک موزآشپزباشیآرزو گنجیسس باتراسکاچکیک با سس باتر اسکاچ تعداد بازديد: 653 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است