Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:46

بیسکویت ارئو با شکلات چیپسی

بیسکویت ارئو با شکلات چیپسی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

كره نرم 125 گرم

شكر 100 گرم

شكر قهوه‌ای 100 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوری

بيكينگ‌سودا يك دوم قاشق چايخوری

آرد 180 گرم

نمك يك‌چهارم قاشق چايخوری

بيسكويت ارئو خرد كرده 

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه كره را در كاسه همزن برقی بريزيد، شكر و شكر قهوه‌ای را بيفزائيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود .

سپس تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك و بيسكويت را اضافه نمائيد تا خمير مناسبی حاصل شود. اكنون هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوری از خمير فراهم كرده برداريد و با فاصله، در سيني قرار دهيد.

اينك بيسكويت را به مدت تقریبی 10 -15 دقيقه، در فر بپزيد.

برچسب ها: انواع بیسکویتشیرینی خشکآشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکوین ارئو تعداد بازديد: 825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است