Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:21

اسلایس وانیلی

اسلایس وانیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8 برش

کره 180 گرم

شکر 180 گرم

اسانس وانیل1 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 4 عدد

تخم‌مرغ کامل 1 عدد

آرد 250 گرم

بیکینگ‌پودر1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا برای تزئین

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجهسانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ را به آن افزوده و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را به مستطیل‌های 5×10 سانتیمتری برش دهید و آنها را سه تا سه تا با خامه فرم گرفته به هم بچسبانید.

اینک اسلایس وانیل را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه اسلایس وانیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا بیارائید.

برچسب ها: شیرینی برشیآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی تراسلایس وانیلی تعداد بازديد: 1732 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است