Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:48

کوکی ليمو و نارگيل

کوکی ليمو و نارگيل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 عدد

كره 90 گرم

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخوری

پوست ليمو (رنده كرده) يك‌دوم قاشق چايخوری

پودر شكر 55 گرم

آرد 150 گرم

سفيدة تخم‌مرغ 1 عدد

پودر نارگيل 75 گرم

پودر پسته 25 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

كره، وانيلين، پوست ليمو و پودر شكر را در كاسهمناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آن‌گاه آرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير نرمي حاصل شود. سپس روي خمير را بپوشانيد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد.

اكنون خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 4 ميلي‌متر باز كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد و در سینی شيرینی پزی بچينيد.

حالا سفيده تخم‌مرغ را اندکی با چنگال هم بزنيد و روی خميرها بماليد. اينك رويشان پودر نارگيل و پسته بريزيد و بيسكويت‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: کوکی لیموییشیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریطرز پخت کوکیکوکی نارگیل تعداد بازديد: 1326 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است