Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:20

اسلایس بادام هندی

اسلایس بادام هندی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12  برش

کره سرد (خرد کرده) 150 گرم

آرد 250 گرم

آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری

پودر شکر  50 گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

پوست لیموی رنده کرده  از 1عدد لیمو

نمک 1 پینچ

مواد لازم رویه:

شکر قهوه‌ای 60 گرم

خامه 2 قاشق سوپخوری

کره 45 گرم

عسل یک‌سوم پیمانه

بادام هندی 200 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

قالب را به اندازه 18×28 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای که کاغذ از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد.

آن‌گاه کره، آرد، آرد ذرت و پودر شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده  نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها، پوست لیمو و نمک را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. چنانچه خمیر خشک بود، 1-2 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید.

حالا خمیر را در قالب پهن و صاف کنید و 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. اکنون قالب را از فر درآورید و همینکه شیرینی خنک شد، مایه رویه را رویش بریزید.

اینک دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و شیرینی را 10-12 دقیقه دیگر بپزید. آن‌گاه شیرینی را به اندازه دلخواهتان برش دهید.

روش تهیه مایه رویه: شکر قهوه‌ای، خامه، کره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مایه، گرم شود. سپس حرارت را زیاد کنید و مایه فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید.

حالا بادام هندی را بیفزائید و ظرف را روی حرارت بردارید.

برچسب ها: انواع شیرینیاسلایس بادام هندیانواع اسلایسآشپزباشیلیلا آیانی صفت تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است