Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:39

مرنگ شكلاتی

مرنگ شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 100 گرم

 

كورن فلكس خردكرده  یك و یك‌چهارم پیمانه

 

شكلات سیاه خردكرده 125 گرم

 

پودر شكلات  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سهیلا جباری

 

فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید. كف سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را چرب كنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید شود. آن‌گاه شكر را به تدریج بیفزائید و هم‌زدن را ادامه دهید. سپس كورن فلكس و شكلات را به سفیده اضافه كنید و مواد را با قاشق به آرامی با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

حالا هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و با فاصله در سینی قرار دهید. بعد سینی را به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا مرنگ خشك شود. اكنون پودر شكلات را روی آنها بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیمرنگآشپزباشیسهیلا جباریمرنگ شكلاتیروش تهیه مرنگ شكلاتیمواد لازم مرنگ شكلاتیمرنگ با شکلات تعداد بازديد: 1341 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است