Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:44

آبگوشت جو (اراك)

آبگوشت جو (اراك)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 گوشت گوسفندی (دنده و گردن)...........    500 گرم

پیاز خام.................    1 عدد

جوی پوست‌كنده  .............  200 گرم

نمك، فلفل و زرد لاله ..............   به میزان لازم

روغن محلی( یا كره)  ............   100 میلی‌لیتر

كشك  .............  1 پیمانه

طرز تهیه :

گوشت آبگوشتی را با پیاز چهار قاچ روی حرارت قرار دهید و پس از چند جوش جو را بیفزایید و پس از پختن جو، محتویات را آنقدر بكوبید تا شبیه حلیم كشدار شود (می‌توان از گوشتكوب برقی استفاده نمود). سپس زردلاله را با روغن محلی (كره) و فلفل تفت دهید و به آش اضافه كنید. همچنین مقداری آب به آبگوشت اضافه نمایید تا كمی رقیق‌تر از حلیم شود. در پایان كشك را نیز اضافه كرده و هم بزنید و در ظرف بكشید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآبگوشتغذاهای سنتیآشپزی ایرانیآبگوشت جوغذاهای سنتی اراکگوشت آبگوشتی تعداد بازديد: 1268 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است