Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:08

دندونی

دندونی

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

گندم پوست‌كنده نیم كیلوگرم

 

نخود ‌آبگوشتی 200 گرم

 

آب قلم گوساله یا آب گوشت نیم لیتر

 

كره 100 گرم

 

كشمش پلوئی 100 گرم

 

بادام پوست‌كنده 50 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا گندم و نخود را جداگانه از قبل بخیسانید. آن‌گاه آن‌ها را بپزید.

حالا قابلمه‌ی مناسبی را انتخاب كنید، آب قلم، گندم و نخود را در آن بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا كاملاً جا بیفتد و غلیظ شود.

اینك كره را اضافه كنید و دندونی را در ظرف مورد نظر بكشید. سپس روی آن را، با كشمش و بادام تزئین كنید.

یادآوری: كشمش را با آب گرم بشوئید و روی دستمال تمیز پهن كنید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشدستور تهیه آشآموزش آشآشپزباشیدندونیغذای کودکدستور تهیه دندونی تعداد بازديد: 1334 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است