Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 09:55

دمی آبگوشت

دمی آبگوشت

shooroshirin1

2 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 100 گرم

 

روغن مایع 4 - 5 قاشق سوپخوری

 

سردست گوسفندی بدون استخوان، خرد كرده 300 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی رنده كرده 500 گرم

 

زیره‌ سیاه ‌1 قاشق چایخوری

 

آب یك‌ونیم لیتر

 

برنج 600 گرم (4پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2- 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

نخود را از شب قبل بخیسانید و روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در روغن تفت دهید.

سپس نخود، گوجه‌فرنگی و زیره را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت و نخود با حرارت ملایم بپزد.

اینك برنج خیسانده و نمك را نیز به گوشت بیفزائید و صبر كنید برنج بپزد و آبش كشیده شود.

اكنون دمی آبگوشت را به مدت تقریبی 30 دقیقه دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

برچسب ها: آشپزی با گوشتدمی آبگوشتآبگوشتدمیانواع دمیانواع آبگوشت تعداد بازديد: 2928 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است