Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:06

آبگوشت بادمجان

آبگوشت بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 4-6 نفر

گوشت گوسفندی (با استخوان)  یک کیلو

پیاز 1 عدد

نخود و لوبیا سفید  100 گرم از هر کدام

زردچوبه 1  قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی 1 لیتر

آب 1 لیتر

لیمو عمانی 3-5 عدد

بادمجان سرخ کرده  300 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت، پیاز، حبوبات، زردچوبه، آب گوجه‌فرنگی و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.

آن‌گاه لیموعمانی، بادمجان، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

سپس دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوشت به یک‌دوم قبل برسد. اکنون آبگوشت آماده برای پذیرائی می‌باشد.

برچسب ها: انواع آبگوشتغذای سنتیآشپزباشیآبگوشت بادمجانکیان رنجبرغذدای ایرانیآبگوشت خوشمزه ایرانی تعداد بازديد: 1004 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است