Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:29

كاتُغ ماهی

كاتُغ ماهی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

فیله ماهی* حدود 500 گرم

 

* (انواع ماهی گوشتی سرخو، سنگسر) 

 

گشنیز 200 گرم

 

شنبلیله 50 گرم

 

سیر 1 بوته

 

پیاز 1 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تمر هندی 200 گرم یا نصف بسته

 

روغن مایع یك‌دوم پیمانه

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل چیلی 3 تا 4 عدد

آشپزباشی

 

روی فیله‌ی ماهی‌ نمك بپاشید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید تا بوی ضُخم ماهی گرفته شود.

آنگاه ماهی را بشوئید و در آبكش بگذارید. گشنیز و شنبلیله را همراه با پیاز، فلفل چیلی و سیر چرخ كنید.

حالا در قابلمه‌ای یك‌سوم پیمانه روغن بریزید و سبزی‌ها را در آن تفت دهید تا آب آن كشیده شود.

بعد زردچوبه و رب گوجه را بیفزائید مخلوط كنید.

اكنون سبزی سرخ‌كرده را از قابلمه درآورید و فقط یك قاشق سبزی در آن باقی بگذارید و ماهی را در آن تفت دهید.

سپس تمر را در 2 تا 3 پیمانه آب ولرم حل و صاف كنید و به ماهی نمائید.

درِ قابلمه را بگذارید و همین كه آب جوشید، سبزی را بیفزائید و فلفل چیلی را اضافه كنید.

درِ قابلمه را با دم‌كنی بپوشانید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اینك خورش را درظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت ماهیآشپزی با ماهیآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیكاتغ ماهی تعداد بازديد: 1356 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است